Proje resmi yok

Quantum Loft Antalya konut projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Antalya’nın Aksu İlçesi’nde yükselen proje Alabaş Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar dört tip dairelerden oluşmaktadır. Konut projesi tanıtım aşamasında olup daire satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Quantum Loft Antalya Lüks Daireler Sunuyor

Site içerisinde bulunan proje, Aksu İlçesi Altıntaş Mahallesi üzerindeki 2 bin 800 metrekarelik alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede dört tip seçeneği sunulmaktadır. Aynı zamanda Quantum Loft Antalya akıllı ev sistemlerine sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Konut projesindeki daire içleri yangın-hırsız alarmı, barbekü, görüntülü diafon, ankastre mutfak, spot aydınlatma gibi donanımlara sahiptir.

Proje, 32 daire ve 8 iş yerinden oluşmaktadır. Konut projesinde daire başına ortalama 60 metrekarelik peyzaj alanı bulunmaktadır. Ayrıca site içerisinde yüzme havuzu, kapalı fitness salonu, çocuk kreş alanı, evcil hayvan barınakları, çocuk parkı, basketbol sahası gibi alanların yer alacağı planlanmıştır. Ayrıca kamelya, 24 saat güvenlik kamera sistemi, pool bar, otopark gibi imkanlar da mevcuttur. Proje kapsamındaki daireler 1+1, 2+1 normal, 3+1, 4+1 dubleks tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri ise brüt 70 metrekare ile 185 metrekare arasında değişmektedir.

Aksu konut projesi nerede hayat buluyor?

Konut projesi, Aksu’nun Altıntaş Mahallesinde yer almaktadır. Proje ayrıca havalimanının yanı başındadır. Antalya Şehir Merkezine 3 km mesafededir. Kardeşkentler ana cadde üzerinde konumlandırılmış olup bütün ana arterlere de kavşak konumunda bulunmaktadır.

Projede konut fiyatları ne kadar?

Daire fiyatları daire tipine kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

70 metrekare 1+1 daireler 1 milyon 390 bin TL,

85 metrekare 2+1 daireler 1 milyon 850 bin TL,

Brüt 150 metrekare alana sahip deniz manzaralı 3+1 dubleks tip daireler 2 milyon 300 bin TL,

185 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler 2 milyon 950 bin TL’den başlayan lansman fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 170 59 98 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

By Mehmet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir