İstanbul, Avrupa yakasında, Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Brand İstanbul Park projesi EMS Yapı tarafından inşa ediliyor.

8 bin 705 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerine yükselecek olan Brand İstanbul Park projesi 3 adet blokta toplamda 424 konut ve 54 iş yerinden meydana geliyor.

Brand İstanbul Park projesinde, 1+1’den 4+1’e kadar daire tipleri mevcut. Projenin 2023 yılı Ocak ayında tamamlanması ve daire sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Projedeki fiyatlar, ödeme koşulları ve konut büyüklükleri henüz belli olmadı. Projenin yatırım bedeli ise 95 milyon 84 bin TL olarak açıklandı.

Kameralı güvenlik ve açık otopark alanının yer verildiği projede ısınma sistemi ise merkezi ısıtma sistemi ile yapılacak ve projede ısı pay ölçer bulunacak.

Beylikdüzü Belediyesi, Medicana Hastanesi, Beylicium AVM ve Büyükşehir İlköğretim Okulu’na komşu durumdaki Brand İstanbul Park projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Brand İstanbul Park projesi, Büyükşehir Mahallesi, Belediye Caddesi, E-5 yanyol üzeri Beylikdüzü /İstanbul adresinde yer alıyor.

Tel: 444 20 67

Kaynak

By Mehmet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir