Yunusoğlu Veranda GüzelbahçeYunusoğlu Veranda Güzelbahçe

Yunusoğlu Veranda Güzelbahçe lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Güzelbahçe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yunusoğlu İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 64 adet daire ve 23 adet villa bulunmaktadır. Bu konutlar 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 64 adet daire ve 23 adet villa bulunmaktadır. Bu konutlar 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 konutların büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. Ayrıca bu konutların net büyüklüğü ise 70 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, spor salonu ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, jeneratör ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Yangın alarmı ve hırsız alarmı bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Ayrıca multi sistem klima yer almaktadır. Mutfaklar Amerikan mutfak modelidir. İçerisinde ise ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu mevcuttur. Konutların zeminine laminant parke zemin uygulanmaktadır. Motorlu alüminyum panjur sistemleri bulunmaktadır.

Yunusoğlu Veranda Güzelbahçe konumu hakkında

Proje, İzmir’in Güzelbahçe İlçesi Yelki Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve park & yeşil alan manzarasına sahiptir. Civarda alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur.

Yunusoğlu Veranda Güzelbahçe fiyatları ne kadardır?

Yunusoğlu Veranda Güzelbahçe projesi 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.550.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (232) 239 20 39 veya 0 (545) 141 35 35 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

By Mehmet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir