Özdemir İnşaat ve Seneger İnşaat ortaklığı tarafından İstanbul Anadolu Yakası, Pendik İlçesi, Kurtköy’de inşa edilecek olan Akasya Port Evleri projesi 303 adet daire yer alacak.

17 bin 15 metrekare büyüklüğündeki arazi alanı üzerinde hayata geçirilecek olan Akasya Port evleri projesinde 303 adet dairenin dışında ayrıca ve 2 adet dükkandan bulunmaktadır.

Proje özellikleri neler?

Akasya Port Kurtköy projesi 4 adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Projede bina oturum alanı dışında olan alan da ise yeşil alan ve sosyal tesisler yer almaktadır. Sosyal tesis alanları içerisinde ise açık yüzme havuzu, basketbol sahası yer alacak.

Akasya Port Evleri projesi 17 bin 15 metrekare yüzölçümlü arsa parseli üzerine yükselecek. Projede farklı bip ve farklı büyüklüklerde daire seçenekleri yer almaktadır. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dairelerin bulunacağı projede daire büyüklükleri ise henüz belli olmadı.

Proje ne zaman teslim edilecek?

2020 yılı sonlarında teslim edilmesi beklenen Akasya Port Evleri projesinde daire fiyatları, daire büyüklükleri, projenin ödeme seçenekleri gibi bilgiler henüz belli olmadı. Projede 2 adet açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness salonu, kafeterya, sauna, tenis kortu gibi alanlar yer alıyor.

Tel: 0216 304 07 07

Kaynak

By Mehmet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir