Ant Yapı tarafından Muğla Bodrum’da inşa edilecek olan yeni projesi Anthaven Aspat daire ve villa tipi daireleri ile yatırımcılara lansman öncesi uygun fırsatlar sunuluyor.

Bodrum’da Denize sıfır bir alanda yer alan arazi üzerinde inşa edilecek olan Anthaven Aspat projesinde toplam 168 tane bağımsız bölümden meydana geliyor.

Proje özellikleri neler?

3 etaptan oluşacak olan Anthaven Aspat projesi Kanal Evler, Yamaç Evler, liman, otel, çarşı, plaj ve sahilden meydana geliyor.

1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olmak üzere toplam dört farklı tipindeki daire seçeneklerinden meydana gelen Anthaven Bodrum projesinde en küçük daire 68 metrekare, en büyük daire ise 216 metrekare büyüklüğe sahip.

Anthaven Aspat projesinde dubleks villa ve apart daireler yer alırken apart daireler 1+1 ve 2+1 tipindeki dairelerden, villalar ise 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden meydana geliyor.

Projede fiyatlar ne kadar?

2020 yılı Haziran ayı gibi bitirilmesi ve yaşamın başlaması beklenen Anthaven Bodrum Evleri projesinde daire fiyatları 240 bin Euro’dan, villa fiyatları ise 500 bin Euro’dan başlıyor.

Tel: 0216 630 68 68

Kanyak

By Mehmet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir