Alparslan Grup tarafından İstanbul, Avrupa Yakası, Küçükçekmece, İnönü Mahallesi’nde hayata geçirilen Arş Residence Küçükçekmece projesinde yer alan dairelere lansmana özel fırsatlarla satışa sunuldu.

16 katlı tek konut bloğundan meydana gelen Arş Residence Evleri projesi İnönü Mahallesi, Muammer Aksoy Caddesi, Tır Garajı Yolu sokakta yer alan arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projede toplam 51 konut yer alacak. 1+1, 2+1 ve 3+1 tipindeki konutların bulunduğu Arş Residence Küçükçekmece projesindeki 1+1 dairelerin büyüklüğü 67 metrekare, 2+1 dairelerin büyüklüğü 81 metrekare, 3+1 dairelerin büyüklüğü de 150 metrekare olarak tasarlandı.

Basın Ekspres’te yer alan Arş Residence Küçükçekmece projesinde lansman fırsatları ile satışa sunulan dairelerin fiyatları 399 bin TL’den başlıyor. Kişiye özel esnek ödeme seçeneklerinin sunulduğu Arş Residence projesi Metrobüs, havaalanı, metro gibi ulaşım imkanlarına ve DÜnya Ticaret Merkezi, Atatürk Havaalanı, TEM’e çok yakın bir konumda yer alıyor. Projede 24 saat kameralı güvenlik hizmeti ve kapalı otopark alanı yer alıyor.

Tel: 0212 472 65 65

By Mehmet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir