İzmir Seyrek Beldesi’nde, Country Plus Trend adı ile iddialı bir proje yükseliyor. 2020 senesinin Mart ayında teslim edilmesi planlanan projede her ihtiyaca uygun konutlar yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

7000 metrekare alana kurulan sitede, 4 ayrı blokta 350 konut hazırlanıyor. Projede 264 metrekarelik villalar, projenin en geniş konut seçenekleri olarak öne çıkmaktadır. Ayrıca projede 224 metrekarelik 3+1 özellikte dubleks daireler yer almaktadır. Bunların yanı sıra, 260 metrekarelik 2+1 dubleks daireler, 149 metrekare 2+1 daireler, 151 metrekarelik 2+1 özellikle loft daireler yer almaktadır. Ayrıca söz konusu projede 122 metrekarelik 1+1 loft daireler de yer almaktadır.

Country Plus Trend fiyatları ne kadar?

Projede 248 bin Türk Lirasından başlayan fiyatlar, 606 bin Türk Lirasına kadar çıkmaktadır. Yüzde 20 peşinat ödeyen müşterilere, faizsiz 36 ay vade imkanı sunuluyor. İlk etapta konut bedelinin yarısını peşin ödenmektedir. Kalan tutar ise 50 ay vade farksız şekilde ödeme imkanı bulunmaktadır.

Country Plus Trend sitesinde; çocuk oyun alanları ve açık yüzme havuzu yer almaktadır. Ayrıca yürüyüş parkurlarının da bulunduğu sitede güvenlik konusuna önem verilmiş ve kameralar ile de güvenlik imkanları bulunmaktadır. Merkezi uydu sisteminin bulunduğu sitede görselliğe her anlamda maksimum önem gösterilmiş. Ayrıca İzban’a 5 dakikalık mesafede bulunan site, konumu itibariyle hem oturum, hem de yatırım için ideal özellikleri taşımaktadır.

Avantajlı fiyatlarla bu siteden konut satın almak isteyen ve bilgi almak isteyen herkes 444 5 674 numarasından destek alabiliyor.

Diğer konut projeleri için tıklayınız….

Kaynak

By Mehmet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir