Kvn Yapı’nın Kocaeli, Çayırköy Mahallesi’nde inşa ettiği yeni projesi olan Kavanya Koru projesinde yüzde sıfır faiz ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Toplam 6 bloktan ve 250 adet konuttan meydana gelen Kavanya Koru projesinde lansman öncesi ön satışlara başlandı. Lansman öncesi ön satış avantajlarından faydalanmak için projenin web sitesi üzerinden form doldurmak gerekiyor.

Farklı aile tiplerine hitap edebilecek şekilde tasarlanan 1+1, 2+1, 3+1 dairelerin bulunduğu Kavanya Koru Evleri projesinde daireler ise ölü alanların olmadığı bir mimaride tasarlandı. Bu dairelerin en küçüğü 77 metrekare büyüklüğe sahip olurken en büyük dairenin alanı ise 147 metrekare..

Lansman öncesi avantajların sunulduğu Kavanya Koru projesinde yüzde 25 peşinat ve 2 ara ödeme yapıldıktan sonra kalan tutar 60 ay vade farksız ödeme yapılıyor.

Nisan 2020 tarihinde inşaat sürecinin tamamlanarak teslim edilmesi planlanan Kavanya Koru Kocaeli projesi yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, güvenlik, süs havuzları gibi alanlar yer alıyor.

Kavanya Koru İzmit projesinde yer alan konutlar 190 bin TL ile 455 bin TL arasında değişen fiyatlarla alıcıların beğenisine sunuluyor.

Tel: 0262 311 68 68

By Mehmet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir