Nidapark ÇengelköyNidapark Çengelköy

Nidapark Çengelköy projesi İstanbul, Çengelköy ilçesi’nde Güzeltepe Mahallesi’nde yer alıyor. Marmara Denizi’nin manzarası ile çevrelenmiş Çengelköy’ün mimari özellikleri göz önünde bulundurularak tasarlanan ve az katlı konutlardan oluşan proje Tahincioğlu Gayrimenkul tarafında hayata geçiriliyor. Nidapark Çengelköy projesinin toplam inşaat alanı 25 bin metrekare iken, kiralanabilir alan ise 16 bin metrekareye tekabül ediyor.

Nidapark Çengelköy proje özellikleri

ÇED süreci 2020 senesinin Temmuz ayında sonlanan Nidapark Çengelköy projesi için yapılan yatırımın değeri 103 milyon 471 bin 956 TL. Nidapark Çengelköy projesinin satışlarına ise 2021 senesinin ilk çeyreğinde satışa başlanması planlanıyor. Tahincioğlu Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, projeden konut sahibi olmak isteyen müşteriler için uygun ödeme modelleri sunacaklarını söylüyor. Yeni yılın gelişi ile beraber 2020 senesi ile değerlendirmelerde bulunan Özcan Tahincioğlu, COVID-19’un ülkemizde birçok sektörün zorlanmasına sebebiyet verdiklerini, ancak inşaat sektörünün öncü kuruluşu olarak gurur duyduklarını belirtiyor. Tahincioğlu, 2020 senesinde planlaması yapılan projelerle Türkiye’de bir ilki başararak pandemi için uygun ve çok fonksiyonlu konutlar geliştirdiklerini de ekliyor.

Nidapark Çengelköy projesinin hayata geçirileceği 184 Pafta, 921 Ada, 1 parselde korunma altına alınması gerektiği belirlenen 3 adet kültürel varlık bulunuyor. Korunması gerektiği belirtilen bir kagir ev, ahır ve kuyuya ilaveten projenin gerçekleştirileceği alanda bir adet the harebe halinde bina yer alıyor.

Nidapark Çengelköy projesi daire tipleri

Nidapark Çengelköy projesi kapsamında 35 bin 400 metrekarelik arsa alanında toplamda 207 konutun bulunması planlanıyor. Proje çerçevesinde inşa edilecek 207 konut bünyesinde 6 adet 5+1 dubleks, 24 adet 4+1 dubleks, 27 adet 4+1, 18 adet 3+1 dubleks, 96 adet 3+1, 35 adet ise 2+1 ev bulunuyor.

Projedeki sosyal alanlar

Nidapark Çengelköy projesi için yapılacak olan inşaatlar bir sosyal tesisin, yapay göletin ve 401 araç kapasiteli bir otoparkın planlarını da barındırıyor. Proje kapsamında inşa edilecek 2 bin 800 metrekarelik sosyal tesisin içerisinde bir adet kapalı yüzme havuzu, bir adet açız yüzme havuzu, bir adet fitness salonu, iki adet buhar odası ve sauna, tuvaletler, cafe ve dinlenme için ayrılmış alanlar bulunuyor.

By Mehmet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir