Besa Grup, Muğla ili, Bodrum ilçesinde yeni bir projeye başlamaya hazırlanıyor. 2 etap halinde hayata geçirilecek olan yeni projenin ilk etabının yakında satışa çıkması bekleniyor.

200 milyon Dolar yatırımla hayata geçirilecek olan firmanın yeni projesi The BO Viera Bodrum’da Küçükbük Koyu’nda denize sıfır konumda yer alıyor.

Otel, rezidans ve villaların yer alacağı karma bir proje olan The Bo Viera projesinin mimari projesi onaylanmış ve yapı ruhsatı ise onaylanmış durumda.

150 bin metrekare yüzölçümlü arazi alanı üzerinde inşa edilen The BO Viera projesi 330 adet villa ve rezidansı, 7 adet ticari ünite, 85 odalı otelden meydana geliyor. Projenin otel kısmında 1.2 kilometre uzunluğunda bir sahile bulunuyor.

The BO Viera projesinin ilk etabı 2019 yılı sonunda teslim edilmesi planlanmaktadır. Projenin ilk etabında 54 adet 5+1 dubleks, 49 adet 3+1 ve 5 adet 2+1 flat rezidans daire satışa çıkarılacak.

The BO Viera projesinde SPA, yüzme havuzları, fitness salonu, restoran, cafeler, çocuk oyun alanları, sahilde beach Club gibi alanlar yer alıyor.

Kaynak

By Mehmet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir