Ordu Riva Park EvleriOrdu Riva Park Evleri

Ordu Riva Park Evleri projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Ordu’nun Altınordu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Tenteoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 adet blok bulunmaktadır. Bu bloklarda 3 artı 1, 4 artı 1 ve 6 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 adet blok bulunmaktadır. Bu bloklarda 3 artı 1, 4 artı 1 ve 6 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler mevcuttur. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 158 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 211 metrekaredir. Ayrıca 6 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 298 metrekare olmaktadır. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca ortak alanda açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı ve basketbol sahası bulunmaktadır. Asansör, kablo TV ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Dairelerde ısı yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin uygulamaları yapılmaktadır.

Ordu Riva Park Evleri konumu hakkında

Proje, Ordu’nun Altınordu İlçesi Karşıyaka Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz, doğa, havuz ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde market ve eczane gibi birçok alan mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Ordu Riva Park Evleri fiyatları ne kadardır?

Ordu Riva Park Evleri projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 158 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 900 bin TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 211 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1 milyon 100 bin TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 298 metrekare büyüklüğe sahip 6 artı 1 dairelerin fiyatı 1 milyon 500 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 18 52 veya 0 533 525 52 52 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

By Mehmet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir