Florya Evleri AdanaFlorya Evleri Adana

Florya Evleri Adana projesi geniş kullanım alanları ve lüks yapısı ile sahiplerini bekliyor. İsminden de anlaşılacağı gibi projenin konumu Adana’nın Sarıçam İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Siyap İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok yükselmektedir. Bu bloklarda ise 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Siyap İnşaat firması güvencesi ile geliştirilen projede her biri 10 katlı olmak 2 adet blok konumlandırılmıştır. Bahsi geçen bloklarda 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Her katta 2 adet daire yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 80 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun alanları ve özel pergola kamelya oturma yerleri bulunmaktadır. Bununla birlikte geniş ve ferah bahçe alanı yer almaktadır.

Her blokta iki adet asansör, merkezi uydu sistemi ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgazlı bireysel kombili sistem kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Özel tasarım lake boyalı CNS kesimli mutfak, vestiyer, Hilton lavabo, giyinme ve çamaşır dolabı uygulaması gibi pek çok özellik yer almaktadır. Dekoratif asma tavan ve özel lake boya CNC kesim kapılar kullanılmıştır. Her dairede 2 adet balkon yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulaması yapılmaktadır.

Florya Evleri Adana konumu hakkında

Proje, Adana’nın Sarıçam İlçesi Sofudede Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Üstelik yakın çevresinde cami, market ve park alanı bulunmaktadır. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın konumda yer almaktadır.

Florya Evleri Adana fiyatları ne kadar?

Florya Evleri Adana projesinde yüzde 30 peşinat ile daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Brüt 100 metrekare olan 2 artı 1 daireler 525.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (322) 504 73 62 veya 0 (554) 501 28 01 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer Adana proje haberleri için tıklayınız…

By Mehmet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir