Helmann Carpediem VillalarıHelmann Carpediem Villaları

Helmann Carpediem Villaları projesi çam ağaçlarının arasında orman havasına sahip ve dört mevsim kullanılabilen ferah bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Antalya’nın Döşemealtı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Helmann Construction tarafından hayata geçirilmektedir. 6.389 metrekarelik arsa alanı üzerinde 14 adet bağımsız bölümden oluşan villalar bulunmaktadır. Bu villalar 3 artı 1 ikiz villa ve 5 artı 1 bağımsız villa tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Helmann Construction güvencesi ile tasarlanan proje 6.389 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 14 adet bağımsız bölümden oluşan villalar yer almaktadır. Söz konusu villalar 3 artı 1 ikiz villa ve 5 artı 1 bağımsız villa tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 ikiz villa tipine sahip konutların büyüklüğü brüt 231 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 bağımsız villa tiplerinden oluşan konutların büyüklüğü brüt 308 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villa için çift otopark alanı mevcuttur. Ayrıca villalar müstakil yüzme havuzuna sahiptir. Bununla birlikte geniş bahçe ve zengin peyzaj alanı bulunmaktadır.

Müstakil güneş enerjisi elektrik sistemi ve ortak kullanım alanlarında güneş enerjisi elektrik sistemi bulunmaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile akıllı cihazlardan villa yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak mobilyaları, çamaşır odası, giyinme odası, ebeveyn banyosu, duşakabin, kiler, vestiyer, gömme dolap ve klima gibi pek çok farklı özellik yer almaktadır. Koridor sensörlü led aydınlatma sistemine sahiptir. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Helmann Carpediem Villaları konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Döşemealtı İlçesi Çıplaklı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Antalya kıyı bölgesinin doğal dokusuna uygun olarak keyifli, konforlu ve yenilikçi özellikleri ile birlikte orman içerisinde ferah bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Şehir merkezine 17 kilometre mesafede yer alan proje Kaleiçi’ne 18, Lara Sahili’ne 27, Lara Düden Şelalesi’ne 23 ve Konyaaltı Sahili’ne 18 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca Belek 44 kilometre Side 76 kilometre, Manavgat 79 kilometre ve Kemer 46 kilometre uzaklıktadır. Bunun yanı sıra çeşitli alışveriş merkezleri ve hastaneler ortalama 10 kilometre ile 20 kilometre arası değişen uzaklıkta yer almaktadır.

Helmann Carpediem Villaları fiyatları ne kadar?

Helmann Carpediem Villaları projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 308 metrekare olan 5 artı 1 villa tiplerinden oluşan konutların fiyatı 9.750.000 TL ile 11.250.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (242) 311 11 80 veya 0 (532) 630 07 58 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer Antalya proje haberleri için tıklayınız…

By Mehmet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir