Suryapı AntalyaSuryapı Antalya

Sur Yapı kamu bankalarının faiz düşürmesinin hemen akabinde faiz oranlarını 0.69’a düşürmüştü. Firma şimdi de yeni bir kampanyaya imza attı. Artık firmanın Türkiye’de hayata geçirilen ve satışı devam eden projelerinde peşinat ödemek yok, ara ödeme yapmak yok. Ayrıca bazı projelerde bu kampanya dışında alternatif ödeme seçenekleri de yer alıyor. Kampanyaya dahil olan projelerden biri de Sur Yapı Antalya projesi oldu.

Sur Yapı tarafından 8 milyar TL yatırımla hayata geçirdiği projede başlatılan bu yeni kampanyaya dahil oldu. İlk etabının kaba inşaatının tamamlandığı ve diğer iki etabının da aynı anda yükselmeye devam ediyor. Projede toplam 6 bin 417 bağımsız konut ve iş yerinin teslimleri için artık sona yaklaşıldı. İlk faz tesliminin 2019 yılı Aralık ayında başlayacağı Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğine sahip Sur Yapı Antalya projesi 19 bin bağımsız bölümden meydana geliyor.

Proje özellikleri neler?

Sur Yapı Antalya projesi 1 milyon 300 bin metrekare yüzölçümlü arsa parseli üzerinde hayata geçiriliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipindeki daire seçeneklerimden meydana geliyor. Projede yer alan dairelerin alanları 47 metrekareden başlıyor 212 metrekareye kadar çıkıyor. Projede satılık daire fiyatları ise 219 bin TL’den başlıyor.

Sur Yapı Antalya projesinde 260 bin metrekarelik bir alana sahip dev şehir parkı ve yeşil alanlar yer almaktadır. Projede ayrıca tramvay, müze, kütüphane, eğitim kurumları, sağlık kurumları, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, fitness salonu, yürüyüş yolu alışveriş merkezi, teknokent de bulunuyor.

Kampanyaya göre ödeme seçenekleri neler?

Sur Yapı Antalya projesinde kampanya kapsamında 60 metrekare büyüklüğe sahip 219 bin TL değerindeki 1+1 dairenin yüzde 80 oranındaki değeri için 180 ay vade ve yüzde 0.69 vade ile bankaya aylık 1.703 TL ödeme yapılıyor. Kalan yüzde 20 oranındaki tutar için ise 120 ay vade ile Sur Yapı’ya yüzde 0.69 faiz oranı ile aylık 538 TL şeklinde ödeme yapılıyor. 120 ay boyunca toplam taksit tutarı aylık 2.241 TL olarak ödeniyor. Üstelik 120 ayda Sur Yapı ödemeleri bittikten sonra kalan 60 ayda sadece bankaya olan taksit ödenmeye devam ediyor. Yani 120 ay sonrasında daire sahi olan vatandaşlar bankaya 2.241 TL yerine 1.703 TL’ye ödeme yapıyor.

Sur Yapı Antalya projesi Kepez, Santral Mahallesi, Kepez / Antalya adresinde yer alıyor.

Tel: 444 5 787

By Mehmet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir