Kayfa BelsinparkKayfa Belsinpark

Kayfa Belsinpark projesi modern mimari yapısı ve günümüz teknolojisi ile birlikte ayrıcalıklı hizmetler sunmaktadır. Projenin konumu Kayseri’nin Melikgazi İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kayfa İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok ve toplam 42 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 blok ve toplam 42 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 ile 165 metrekare olarak değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Bina giriş bekleme salonu yer almaktadır. Hidrofor, jeneratör, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Mutfak içerisinde metal yanaklı, ağır yük taşıyabilir çekmeceler, kaşıklık, gizli çöp kovası, şişelik ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Tüm mutfak kapakları antrasit ve beyaz renkte birinci sınıf lake boyalıdır. Her odada alçıpan dekorasyonu ve duvar kağıdı uygulaması yapılmaktadır. Dairelerde  2 adet banyo ve 3 adet tuvalet yer almaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu, tuvalet ve lavabo bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde alt ve üst boy dolapları, gömme rezervuar ve dekoratif duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Antrede lake vestiyer ile vestiyerde oturma ve ayakkabı bağlama pufu mevcuttur. Holde fotoselli zeminden gece aydınlatması kullanılmıştır. Bununla birlikte lake çamaşır makinesi dolabı ve yüklük gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Kayfa Belsinpark konumu hakkında

Proje, Kayseri’nin Melikgazi İlçesi Kocatepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar park ve yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Tramvay durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Kayfa Belsinpark fiyatları ne kadardır?

Kayfa Belsinpark projesinde brüt 160 ile 165 metrekare olan 3 artı 1 daireler 800.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Projenin teslim tarihi Mayıs 2022 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (352) 231 97 50 veya 0 (533) 960 48 38 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

By Mehmet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir