Huzur ve lüksün buluştuğu İzmir, Alaçatı’ da bir konut hizmeti daha insanlarla buluşuyor. Alaçatı ve Ilıca ilçeleri arasında, Alaçatı mahallesinde, Ilıca plajına 1,5 km. mesafede lüks bir hizmet sizleri bekliyor. 8 dublex ve 8 triplex villadan oluşan Alaçatı Modern Villaları konfor ve huzur sağlıyor. 140 m2. olan 4 + 1 dairelerde 3 banyo ve 1 araçlık otoparkı mevcut.

210 M2. lik 5 + 2 triplex villalarda ise 2 salon, 2 mutfak ve 4 banyo bulunmakta. Ayrıca kendisine ait kiler odası ve 3 araçlık otoparkı ile satışta. Villalar banka kredisine uygun olarak satışa sunulmaktadır. Tüm odalarda gömme dolap vardır. Villalar içlerinde fırın, ocak, davlumbaz, buzdolabı ve bulaşık makinesi ile teslim edilir.

Her villanın kendisine ait otoparkı mevcuttur. Site güvenlik kameraları ile 7/24 izlenmektedir. Sitenin kendisine ait kapalı otoparkı bulunmaktadır.

Projede en düşük villa fiyatı 1.650 bin TL, en yüksek villa fiyatı ise 2 milyon TL’dir. Site içerisinde 50 metre uzunluğunda 270 metre büyüklüğünde bir yüzme havuzu bulunmaktadır. Alacatı’nın en büyük yüzme havuzu bu sitede dir. Binaların kendilerine ait su depoları da vardır. Tüm villalar tamamlanarak satışa sunulmuştur.

By Mehmet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir