Proje resmi yok

Dap Yapı’nın yeni projesi Dap Nişantaşı heyecanla bekleniyor. Projenin Marmara Üniversitesinin eski arsası üzerine kurulacağı biliniyor. Bu alan 25.000 metrekarelik bir bölgeyi kapsıyor. Alana kurulacak binalar, konforlu ve lüks yapılar olacak. Ayrıca muhteşem peyzaja sahip parklar inşa edilecek. Bununla beraber Nişantaşı’na yakışan ünlü mağazaların hizmet sunacağı dükkanlar bulunacak.

Söz konusu projenin satışlarının 2019 yılı içinde başlatılması planlanıyor. Arsanın ihalesi Mart 2018’de gerçekleşmişti. İhale Dap Yapı tarafından teklif verilerek satın alınmıştı. Yapılan açıklamalara göre Dap Nişantaşı, günümüzün en konforlu yaşam alanlarından olacak. Bu yaşam alanlarının ödeme planları hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Projenin adresi, Nişantaşı Teşvikiye Mahallesi. Proje Şişli’ye bağlı olan Nişantaşı’nın Büyük Çiftlik Sokak adresinde gerçekleşiyor. Proje kapsamındaki binalar 10 katı geçmeyecek. Ticaret alanı binaları ise, 5 kat olarak inşa edilecek.

Projenin İstanbul’un en lüks semtlerinden olan Nişantaşı’na uyumlu olması planlanıyor. Sosyal alanlardan alışveriş alanlarına kadar her şey, mükemmel uyumu içerecek. Dairelerin metrekare alanları, çeşitli ihtiyaçlara uygun biçimde hazırlanıyor. Binalar güvenlikli, asansörlü ve deprem yönetmeliğine uygun olacak.

By Mehmet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir