Kaliteli yaşamı avantajlı ödeme kolaylıkları ile herkesin ulaşabileceği seviyelere çeken proje Aydınlı Tuzla’da yükseliyor. Şehrin yükselen yıldızı olmaya aday 2.584 m2 alan üzerine kurulan bu dev projede 29 adet 2+1 ve 30 adet 3+1 daire bulunmaktadır.

Yaşam Alanlarında Her Detay Düşünülmüş

Deprem yönetmenliğine uygun, kaliteli malzeme ve profesyonel işçilik ile prestijli bir konut projesi olarak kabul edilen Gardens Park Evleri yaşam alanlarındaki lüks ve konfora, her şeyi düşünülmüş ferah sosyal alanlarını da ekleyerek örnek bir proje olarak öne çıkıyor. Bir evin A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarının yer aldığı proje ev almak isteyenler ile birlikte yatırım yapmak isteyenler için de kazanç vaat ediyor.

İstanbul’un Yükselen Değerinde Ev Sahibi Olmak Çok Avantajlı

İstanbul’un yanı başında ancak şehrin gürültü ve karmaşasından bir o kadar uzakta, şehrin değeri artan bir bölgesinde yer alan proje estetik mimarisi ile de rakiplerinden ayrılır. A plus yapıların mimarı Güven inşaat güvencesiyle satışa sunulan evleri avantajlı fiyatlar ve uygun ödeme kolaylıkları ile satın alabilir ve yaşam boyu lüks ve konforun keyfini çıkarabilirsiniz.

By Mehmet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir