Maxlife Sarmaşık KonaklarıMaxlife Sarmaşık Konakları

İzmir’in en güzel bölgelerinden biri olan Güzelbahçe’de yükselen Maxlife Sarmaşık Konakları, Zirve Konut Yapı tarafından hayata geçiriliyor.

İzmir’in Güzelbahçe semtinde Kahramandere bölgesinde yer alan Maxlife Sarmaşık Konakları villalardan oluşan butik bir proje olarak dikkat çekiyor. Proje, toplam 3 blokta 6 tane iki villadan meydana gelmekte. 310 metrekare büyüklüğünde olan villalar 5+2 olarak dizayn edildi.

Maxlife Sarmaşık Konakları fiyatları ne kadar?

Maxlife Sarmaşık Konakları projesinde yer alan villaların her birisinin kendisine ait müstakil bahçesi ve iki araçtan oluşan özel otoparkı bulunmakta. Projede satılık daire fiyatları 2.650.000 TL’den başlıyor.

Zirve Konut Yapı projesi olan Maxlife Sarmaşık Konakları projesinin sosyal olanakları arasında; kapalı otopark, çamaşır ve ütü odası, hobi odası, kameralı güvenlik sistemi, sauna, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve güneşlenme terası yer almakta.

Maxlife Sarmaşık Konakları projesi, Güzelbahçe merkeze bir kilometre, Urla’ya sekiz kilometre, Seferihisar’a 18 kilometre, Alaçatı’ya 42 kilometre, Mordoğan’a 43 kilometre, Çeşme’ye 47 kilometre ve Adnan Menderes Havalimanı’na ise 35 kilometre mesafede bulunmakta. İzmir’in batısında yer alan bölge, şehrin merkezine on dakika mesafede yer alıyor.

By Mehmet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir