Mola İstanbul SilivriMola İstanbul Silivri

Mola İstanbul Silivri konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Silivri İlçesinde yükselen proje Etra Holding firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda devre mülk projesinde yer alan bu konutlar üç konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje,Silivri İlçesi Selimpaşa Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Mola İstanbul Silivri modern ve lüks daireleri ile tatil keyfini sonunu kadar yaşamayı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler deniz ve şehir manzarasına sahiptir. Özel mimariye sahip daire içlerinde birinci sınıf işçilik ve malzeme kullanılmıştır. Proje kapsamında 2 katlı 42 konak ve 493 daire yer almaktadır.

Proje sosyal olanaklar bakımından da oldukça zengindir. Devremülk projesi dev bir aqua parkın yanı sıra; açık ve kapalı yüzme havuzu, etkinlik alanı, çocuk oyun alanları, hamam, spa ve spor alanları bulunmaktadır. Ayrıca çocukların asla sıkılmayacağı akıllı eğlence sistemi de proje kapsamında sunulmaktadır. İstanbul Silivri konut projesinde üç tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Devre mülk projesi 1+1, 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise 60 metrekare ile 110 metrekare arasında değişmektedir. %80’i tamamlanan projede dairelerin satışları çok özel fiyatlarla devam etmektedir.

Mola İstanbul Silivri konumu ve fiyatları hakkında

Mola İstanbul Makro İnşaat konut projesi, Silivri Selimpaşa bölgesinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda günlük yaşamada ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafede yer almaktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

1+1, 2+1 ve 3+1 tip dairelerin yer aldığı devre mülk projesinde fiyatlar 19 bin 700 TL’den başlayarak, 60-70 bin TL’ye kadar çıkabilmektedir.

Ayrıca daire satışlarında lansmana özel indirim fırsatlarına başlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 67 59 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Haber kaynağı için tıklayınız…

By Mehmet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir