Öykü Evleri MaltepeÖykü Evleri Maltepe

Öykü Evleri Maltepe projesi geniş özellikleri ve ferah yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. İstanbul Maltepe’de bulunan proje Satıroğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Toplamda 78 daire bulunan projede A ve B olmak üzere 2 blok bulunmaktadır. Ayrıca projede 2 artı 1 konut tipine sahip daireler mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Toplamda 78 daire bulunan projede A ve B olmak üzere 2 blok bulunmaktadır. Ayrıca projede 2 artı 1 konut tipine sahip daireler mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 88 ile 101 metrekare arasındadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, su deposu ve uydu gibi birçok özellik yer almaktadır. Hilton banyo özellikli banyolarda duşakabin bulunmaktadır. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu mevcuttur. Amerikan kapı, çelik kapı, mutfak doğalgazı, vestiyer, fiber internet ve görüntülü diafon sistemi gibi birçok farklı özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri bulunmaktadır.

Öykü Evleri Maltepe konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Maltepe İlçesi Girne Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakındır ve doğa manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Toplu taşıma olarak metro, minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz. 

Öykü Evleri Maltepe fiyatları ne kadardır?

Öykü Evleri Maltepe projesinde fiyatlar büyüklüğüne göre ve cephesine göre değişmektedir. Projede bulunan, brüt 88 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 525.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 101 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 540.000 TL ile 590.000 TL arasında değişmektedir. 

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 444 71 84 veya 0 (532) 564 71 84 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

By Mehmet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir