Bademli Bahçe EvleriBademli Bahçe Evleri

Bademli Bahçe Evleri İzmir’in Çeşme ilçesinde yer almaktadır. Fe Metal A.Ş tarafından hayata geçirilen proje bölge mimarisine uygun şekilde tasarlanmaktadır. Renkli ve köy yaşamına uygun şekilde tasarlanan evlerin özellikleri, büyüklükleri, satış fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve evlerin özellikleri

Bademli Bahçe Evleri doğaya saygılı olarak inşa edilmektedir. İzmir Çeşme’de köy hayatına uygun olarak yaşanan bölgede bu hayata uygun şekilde tasarlanan dairelerdir.  Toplam 30 adet konuttan oluşmaktadır. Evler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmaktadır. Evler zemin kat ve üst kat olmak üzere iki katlıdır. Her konutun kendine ait özel bahçesi vardır. Bu alanlar Ege bitki örtüsüne uygun yeşillikler ve bitkiler ile donatılmıştır. Projenin inşa aşamasında yüz yıllık zeytin ve badem ağaçlarına zarar verilmemiştir. Bu ağaçlar proje içinde yer alarak site sakinlerine gölge yapmaktadır. Konutlarda kullanıma hazır şömine bulunmaktadır. Ayrıca yatak odası içinde ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Konutların mutfaklarında ocak, fırın davlumbazdan oluşan üçlü ankastre set vardır. Isınma için kalorifer alt yapısı vardır.

Bademli Bahçe Evleri güvenliği için özel güvenlik hizmeti bulunmaktadır. Ayrıca kameralı güvenlik sistemi ile de site içi güvenlik sağlanmaktadır. Site içinde araç park etmek için özel açık alanlar vardır. Ortak kullanım alanı olarak çocuk parkı ve kamelyalar bulunmaktadır.

Bademli Bahçe Evleri konumu ve satışları

Proje Ilıca ve Alaçatı’ya 4 kilometre, Çeşme’ye 15 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca Urla’ya 45 km, Güzelbahçe’ye 60 km, Seferihisar’a 65 km, İzmir-Konak’a 84 km, Adnan Menderes Havaalanı’na 85 km uzaklıkta bulunmaktadır. Bölgeden özel araç ile ulaşım son derece kolaydır.

Bademli Bahçe Evleri banka kredisine uygun olarak satılmaktadır. Evlerin satışlarında uygun bankaların kredileri kullanılmaktadır. Projede yer alan 2 oda 1 salon evler brüt 75 ila 91, net 68 ila 81 metrekare kullanım alanına sahiptir. 3 oda 1 salon konutlar ise brüt 113 ila 117, net 99 ila 102 metrekare büyüklüğündedir. Evlerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Şu anda 6 milyon 500 binden başlayan fiyatlar ile satışlar yapılmaktadır. Fiyatlar zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatları öğrenmek ek olarak proje hakkında bilgi almak için 0552 215 02 35 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…

By Mehmet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir