Proje resmi yok

Saya Grup bünyesinde yer alan Folkart, İstanbul’daki ilk projesini hayata geçirmek için hazırlıklara başlamıştır. Lansman için gün sayılan projenin adı ise Folkart Nefes İstanbul olarak belirlenmiştir. Büyükçekmece’de hayata geçirilen konut projesinin lansmanı 14 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Lansmanı 14 Ekim’de yapılacak

Büyükçekmece konut projesi Konut projesi İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahallesi’nde yer almaktadır. Adres olarak ise proje Karaağaç Mahallesi, Sırtköy Bulvarı Org. İzzettin Aksalur Caddesi, Hisar Evleri Yanı, Büyükçekmece / İstanbul adresinde yer almaktadır. Ayrıca projenin satış ofisi de yine aynı adreste bulunmaktadır.

Lansman 14 Ekim 2021 tarihinde projenin tanıtım ofisinde gerçekleşecektir. Lansman programı Perşembe günü saat: 11:00 da başlayıp 14:00’da sona ermesi planlanmaktadır. Konut projesinin lansmanı Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak’ın davetiyle gerçekleştirilecektir. Basın lansmanı sonrasında projede yer alan konut tipleri, konut büyüklükleri hakkında detaylı bilgi verilmiş olacaktır. Ayrıca projede yer alan konutların fiyatları, ödeme seçenekleri gibi bilgilerin de verilmesi beklenmektedir.

Folkart Nefes İstanbul basın toplantısı programı

Tarih: 7 Ekim 2021 / Perşembe
Program Saati: 11:00 – 12:30 Kahvaltı 12:30 – 14:00: Basın toplantısı
Yer: Folkart Nefes İstanbul Tanıtım Ofisi
Adres: Karaağaç Mahallesi, Sırtköy Bulvarı Org. İzzettin Aksalur Caddesi, Hisar Evleri Yanı, Büyükçekmece / İstanbul

Ayrıca lansman ve proje ile ilgili detaylı bilgi için 0543 970 70 36 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

By Mehmet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir