Gür Villaları EzineGür Villaları Ezine

Gür Villaları projesi Çanakkale’nin Ezine İlçesi’nde yer alan lüks yaşam alanlarına sahip bir konut projesidir. Söz konusu proje Gürka Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. 6.189 metrekarelik arsa alanı üzerinde 17 adet villa bulunmaktadır. Villalar ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Gürka Yapı kalitesi ve güvencesi ile tasarlanan proje 6.189 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Çeşitli yaşam alanlarından oluşan projede 17 adet villa yer almaktadır. Bahsi geçen villalar 3 artı 1 konut seçeneklerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 144 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 124 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villaya özel kapalı otopark alanı mevcuttur. 293 metrekarelik peyzaj düzenlemeli bahçe alanları yer almaktadır. Bununla birlikte 4 adet yüzme havuzu ve süs havuzları eşliğinde geniş yürüyüş parkurları bulunmaktadır.

72 metrekare sığınak, su kesintilerine önlem amaçlı su deposu ve elektrik kesintilerine önlem amaçlı jeneratör gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. 2 adet klima ve doğalgaz yer almaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfakta solo buzdolabı, yarı ankastre bulaşık makinesi, ankastre pişirme grubu ürünleri yer almaktadır. Bunun yanı sıra 2 adet ortak banyo, 1 adet ebeveyn banyosu, şömine, panjur sistemi, gömme dolap ve spot aydınlatma gibi pek çok özelliğe sahiptir.

Gür Villaları konumu hakkında

Proje, Çanakkale’nin Ezine İlçesi Seferşah Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Çanakkale şehir merkezi ve havaalanına 45 kilometre uzaklıktadır. Edremit Körfezi, Kaz Dağları ve Assos Antik Kentine 40 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca Bozcaada ve Geyikli Feribot İskelesine 20 kilometre mesafede yer almaktadır. Bunlarla birlikte çevresinde eğitim kurumları, üniversite, sağlık kuruluşları market, semt pazarı ve spor salonu mevcuttur.

Gür Villaları fiyatları ne kadar?

Gür Villaları projesinde fiyatlar bulunduğu konum ve konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 144 metrekare olan 3 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 3.500.000 TL ile 6.000.000 TL arasında değişmektedir. Projenin teslimi Kasım 2025 tarihinde yapılacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (286) 618 57 57 veya 0 (535) 349 31 12 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

By Mehmet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir