Siltaş Yapı tarafından İstanbul, Anadolu Yakası, Pendik’de inşa edilen Siltaş Marina Pendik projesinde sıfır faizle daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Siltaş Yapı firmasının yeni projesi Siltaş Marina Pendik’te 60 ay vade ve yüzde sıfır faiz imkanı ile daire satın alma imkanı bulunuyor. T20 yıllık tecrübeye sahip olan Siltaş Yapı bu sefer İstanbul, Pendik İlçesi’nde yaptığı yatırımla değerlendirdi. İstanbul Anadolu Yakasının sürekli yenilenen ve gelişen ilçelerinden bir tanesi olan Pendik’teki marinanın hemen karşısında yer alan Siltaş Marina Pendik projesindeki konutlarda çok özel avantajlar sağlanıyor.

Mayıs ayında basına, sektöre ve yatırımcılara tanıtılmasının ardından satışlara başlanması beklenen projede lansman öncesine özel 60 ay yüzde sıfır faiz fırsatı bulunuyor. Siltaş Yapı Siltaş Marina Pendik projesinden uygun fiyatlarla konut satın almak isteyenler ister şirket bünyesinden sağlanan finansman ile 30 ay yüzde 0 faiz avantajı ile ödemelerini gerçekleştirilebiliyor isterlerse de banka kredisi kullanarak yine yüzde 0 faiz avantajıyla 60 aya kadar vadelendirme seçeneğinden yararlanabiliyor.

Siltaş Yapı kalitesi ve güvencesiyle İstanbul Anadolu Yakası ilçelerinden Pendik sahilde marinanın karşısında yer alan yeni konut projesi Siltaş Marina’da lansman öncesine özel avantajlı fiyatlar sunuluyor. İster şirket bünyesinde 30 ay sıfır faiz ister banka kredisi ile 60 ay sıfır faiz imkanı ile ödeme seçenekleri sunulan projede peşin alımlarda da yüzde 10 oranında indirim avantajı sağlanıyor.

By Mehmet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir