Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı

Antalya Kaş Toki kura sonuçları 2023 bugün belli olacaktır. Söz konusu toplu konut projesi Antalya İli, Kaş İlçesi’nde yer almaktadır. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı öncülüğünde Antalya Kaş Konut projesi hayata geçirilmektedir. Ayrıca Antalya Kaş Toki Evleri projesinde bugün kuralar çekilecektir. Peki kura çekilişi ne zaman ve nerede yapılacaktır? Tüm detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Antalya Kaş kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Antalya Kaş Toki Konutları projesinde toplam 200 adet daire yer almaktadır. Ayrıca bu toplu konut projesinde yer alan evlerin hak sahipliği kura çekilişi yapılacaktır. Kura çekilişi 21 Ocak 2023 tarihinde yapılacaktır. 200 adet konutun kura çekilişi ise 21 Ocak 2023 tarihinde saat 10:00’da başlayacaktır.

Antalya Kaş Toki Evleri projesindeki kura çekilişi TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır. Kura çekilişi Mimar Sinan Kongre Merkezi Büyük Salon’da ve noter huzurunda yapılacaktır. Kaş kura çekilişi sonrasında ise Kemer Toki Konutları kuraları çekilecektir.

Antalya Kaş Toki kura sonuçları 2023

Antalya Kaş Toki Evleri projesinde kuralar 21 Ocak 2023 tarihinde çekilecektir. Söz konusu konut projesinde yer alan toplam 300 adet meskenin kuraları çekilecektir. Böylece toplam 200 adet konutun hak sahipleri yapılan kura çekilişi sonucu belli olacaktır.

Toplu konut projesinde kura çekilişi Youtube üzerinden canlı olarak yayınlanmaktadır. Ardından ise Kemer Toki kura sonuçları belli olacaktır. Kemer Toki Konutları projesinde yer alan toplam 200 adet konutun kura çekilişi yapılacaktır. Gün sonunda ise Kemer ve Kaş toplu konut projelerindeki hak sahipleri belli olmuş olacaktır. ayrıca daha sonra ise Antalya Toki konutları kuraları çekilmiş olacaktır. Bu projede ise toplam 200 adet konut yer almaktadır.

Antalya Kaş Toki kura çekilişi canlı izle

Toki Haberleri için tıklayınız…

By Mehmet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir