Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Karaman Merkez Kırbağı Mahallesi’nde inşa edilen 364 adet konut için kura çekilişi yapıldı. Kura çekilişi 28 Temmuz 2023 tarihinde yapılmıştır. Ayrıca 28 Temmuz Cuma günü saat 11:00’de kura çekilişi başlamıştır. Bu kura çekilişi TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanmıştır. Böylece Karaman Kırbağı Toki Kura Sonuçları belli olmuştur.

17 daire için 2.607 başvuru

Kura çekilişine Türkiye genelinden toplam 2.607 kişi başvurdu. Toplam 17 adet 1+1 daire için kura çekilişi yapılmıştır. Kura sonucunda belirlenen hak sahipleri, 180 ay vade ve yüzde 10 peşinat ile konut sahibi olabilecekler.

Kura çekilişinde belirlenen hak sahipleri listesi TOKİ’nin internet sitesinde yayınlandı. Hak sahipleri, 07 ile 09 Ağustos 2023 tarihleri arasında sözleşme imzalayacaklardır. Ayrıca bunun için T. Halk Bankası AŞ. Sanayi Sitesi /Karaman şubesine başvurabilecekler.

Karaman Merkez Kırbağı Toki Konutları, Karaman Merkez Kırbağı Mahallesi’nde yer almaktadır. Konutlar, brüt 55 metrekare ve net 43.2 metrekare büyüklüğündedir. Konutların fiyatları 597 bin 990 TL’den başlamaktadır. Ayrıca bu dairelerin fiyatları 629 bin 450 TL’ye kadar yükselmektedir.

Karaman Kırbağı Toki Kura Sonuçları

TOKİ’nin Karaman Merkez Kırbağı Mahallesi’nde inşa ettiği konutlar, uygun fiyat ve merkezi konumuyla dikkat çekiyor. Konutlar, Karaman Merkez’e ve Karaman Üniversitesi’ne yakın bir konumda yer almaktadır.

Karaman Merkez Kırbağı Toki Konutları, Karaman’da ev sahibi olmak isteyenler için fırsat sunuyor. Konutlar, uygun fiyat ve merkezi konumuyla dikkat çekiyor.

Karaman Merkez Kırbağı Mahallesi 364 Konut kura çekilişi canlı izle

Diğer Toki haberleri haberleri için tıklayınız…

By Mehmet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir