Gelişgen KonaklarıGelişgen Konakları

Afyonkarahisar İli, Merkez İlçesi, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Gelişen Yapı firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje merkezi konumda, modern mimarili yapısı ile dikkat çekmektedir. Gelişgen Konakları henüz yapım aşamasında olup ayrıca dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Afyonkarahisar konut projesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’nde yer alan 9100 metrekarelik inşaat alanı üzerinde inşa edilecektir. Konut projesi 6 katlı 5 konut bloğundan meydana gelmektedir. Proje 1.sınıf malzeme kullanılarak inşa edilmektedir. Daireler yerden ısıtma sistemine sahip olup, ebeveyn banyosu, çamaşır makinesi, asma tavan, led ışıklar, duvar kağıdı gibi olanaklara sahiptir. Ayrıca her bokta 1 adet asansör bulunmaktadır.

Site içerisinde ortak kullanıma açık olan bahçede süs havuzları, yürüyüş yolları, yeşil alanlar, kamelyalar, çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Her daireye 1 adet araçlık açık otopark da site içerisinde yer almaktadır. Gelişgen Konakları konut projesinin inşası tamamlanmakta olup projede tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Bu daireler 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri brüt 125 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Gelişgen Konakları Ev fiyatları ne kadar?

Afyonkarahisar konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları projeden satış fırsatları ile devam etmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan;

125 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinde Seyhan Caddesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje okul, sağlık ocağı, eczane, cami, market gibi sosyal donatılara oldukça yakın mesafededir. Projenin ulaşım problemi de bulunmaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0272 213 13 39 ve 0532 598 99 14 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

By Mehmet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir